Malwarebytes

Malwarebytes er næste generations beskyttelse.

Programmet indeholder 4 moduler;

anti-malware, anti-ransomware, anti-exploit, og malicious website protection.
Det blokkerer og fjerner både kendte og ukendte trusler.

Malwarebytes findes også i Premium version, som blandt andet beskytter dig, mod noget af det mest omtale i nyere tider - Ransomware.
Ransomware låser dine filer, og kræver betaling for at få låst dem op igen. Er skaden sket, kan du se langt efter dine filer, hvis ikke du har en backup, eller beskyttelse mod dette.
Premium udgaven tilbyder blandt andet også beskyttelse mod falske hjemmesider, og programmer kan skade din computer. Dette gøres real-time, hvilket betyder Malwarebytes holder øje konstant, og fanger problemet i det sekund angrebet opstår.

Med en databaseviden af trusler, der opdateres 24/7 kan Malwarebytes scanne din maskine på specifikke angrebstyper. Dermed opleves malwarebytes scanne metode som virkelig hurtig.

Klart et tool der bør være på enhver computer.

Malwarebytes kan hentes i gratis og premium version her; https://www.malwarebytes.com

Har du spørgsmål kan supporten kontaktes på;
support@welcom.dk